Η «Γη της Επαγγελίας» του Μπαράκ Ομπάμα έρχεται στις 17 Νοεμβρίου

Η «Γη της Επαγγελίας» του Μπαράκ Ομπάμα έρχεται στις 17 Νοεμβρίου

Mε ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η «Γη της Επαγγελίας» του Μπαράκ Ομπάμα, που κυκλοφορεί τον Νοέμβριο στα βιβλιοπωλεία.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ γράφει τα απομνημονεύματά του και αποκαλύπτει μεταξύ άλλων άγνωστες ιστορίες από την περίοδο που ήταν ένοικος στον Λευκό Οίκο.

Η «Γη της Επαγγελίας» είναι ο πρώτος τόμος των απομνημονευμάτων του Μπαράκ Ομπάμα και κυκλοφορεί στην Ελλάδα στις 17 Νοεμβρίου 2020, ταυτόχρονα με τις ΗΠΑ, από τον εκδοτικό οίκο Athens Bookstore Publications.

ΓΗ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΙΑΣ

ΓΗ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΙΑΣ

32.90€
29.62€

Στο πολυαναμενόμενο βιβλίο του ο Μπαράκ Ομπάμα παρουσιάζει λεπτομέρειες από σημαντικά γεγονότα της ζωής του, της πολιτικής του καριέρας και της προεδρίας του. Συνομιλίες με πολιτικούς ηγέτες άλλων χωρών, καθημερινά περιστατικά στο Οβάλ Γραφείο και κρίσιμες καταστάσεις γεμάτες ένταση περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων στη «Γη της Επαγγελίας».

Τα απομνημονεύματα του Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος διετέλεσε 44ος πρόεδρος των ΗΠΑ διαδεχόμενος το 2008 στον Λευκό Οίκο τον Τζορτζ Μπους Τζούνιορ, θα κυκλοφορήσουν σε δύο τόμους. Η πρώτη έκδοση του βιβλίου με τα απομνημονεύματα του Μπαράκ Ομπάμα πρόκειται να κυκλοφορήσει σε 3 εκατομμύρια αντίτυπα.

Στη «Γη της Επαγγελίας» ο Μπαράκ Ομπάμα γράφει μεταξύ άλλων για την ενασχόληση του με την πολιτική και τους σημαντικούς «σταθμούς» μέχρι τις 4 Νοεμβρίου 2008 όταν εξελέγη για πρώτη φορά πρόεδρος των ΗΠΑ, κερδίζοντας τον Ρεπουμπλικάνο υποψήφιο Τζον Μακέιν. Πρόκειται για μια συγκινητική και βαθιά προσωπική καταγραφή γεγονότων και καταστάσεων από τον πρώτο μαύρο Αμερικανό που ανέλαβε το ύπατο αξίωμα της χώρας.

Βλαντίμιρ Πούτιν, Obamacare, Αφγανιστάν, Deepwater Horizon, επιχείρηση εξόντωσης Οσάμα Μπιν Λάντεν στο Πακιστάν. Ο Μπαράκ Ομπάμα έχει πολλά ενδιαφέροντα να πει στη «Γη της Επαγγελίας» που κυκλοφορεί στις 17 Νοεμβρίου 2020 από την Athens Bookstore Publications.

ΓΗ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΙΑΣ

ΓΗ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΙΑΣ

32.90€
29.62€