Η SPOTIFY λίστα του Μπαράκ Ομπάμα

Η SPOTIFY λίστα του Μπαράκ Ομπάμα

Ο Μπαράκ Ομπάμα μοιράζεται με το κοινό μια λίστα αγαπημένων του τραγουδιών που ανέβασε στο Spotify.  

Ο 44ος Πρόεδρος των ΗΠΑ, ο οποίος συχνά μοιράζεται τις πολιτιστικές του προτάσεις με εκατομμύρια ανανώστες του, έχει συντάξει μια λίστα με αξιομνημόνευτα τραγούδια από την εποχή της διακυβέρνησής του και τη δημοσίευσε στο Twitter.  

Οι επιλογές του περιλαμβάνουν κλασικά κομμάτια από τους Frank Sinatra, Stevie Wonder και Fleetwood Mac.

ΓΗ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΙΑΣ

ΓΗ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΙΑΣ

32.90€
29.62€

Στη λίστα επίσης περιλαμβάνεται η εκτέλεση της Beyoncé του "At Last" της Etta James, το τραγούδι που χόρεψε με τη Μισέλ Ομπάμα στον πρώτο εναρκτήριο χορό της προεδρίας του, αλλά και το τραγούδι του Eminem "Lose Yourself".

Ο Ομπάμα προσθέτει επίσης μια ρομαντική πινελιά με το τραγούδι των Beatles, "Michelle" και μοιράστηκε τη λίστα αυτή για να σηματοδοτήσει την κυκλοφορία της νέας του βιογραφίας, "ΓΗ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΙΑΣ", τον πρώτο από δύο τόμους που καταγράφει την ιστορική του προεδρία.  

Ο ίδιος είναι αδηφάγος αναγνώστης και σε πρόσφατες προτάσεις βιβλίων του συμπεριέλαβε όλα τα έργα της αείμνηστης Toni Morrison, τη συλλογή δοκίμων της Jia Tolentino με τίτλο "Trick Mirror", την απαράμιλλη μελέτη της Isabel Wilkerson για τη Μεγάλη Μετανάστευση της Αμερικής ("The Warmth Of Other Suns") και το "Normal People" της Sally Rooney (να σημειωθεί ότι μαζί με την Μισέλ παρακολούθησαν και τη σειρά).

ΓΗ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΙΑΣ

ΓΗ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΙΑΣ

32.90€
29.62€